Eva Lång

Rörelse- flexträning
Löppasset från igår satte sig verkligen hårt i min kropp. Vet ej varför men tydligen var det riktigt jobbigt för kroppen. Sov som en stock i går eftermiddag efter träningen och sedan blev kvällen en slappakväll med stickningen. Därför blev det given vilodag idag men i form av aktiv vila med rörelse- och flexträning. Nyttjade en del av min friskvårdstimme och körde lite övningar i samband med lunchen nere i vår träningslokal i källaren.
Såg en bra övning som Sanna visade på Kallurs "motionsklubben" och har börjat praktisera den lite. Det är en rörelse- och styrkeövningar för höften.  Sanna var ju grym på häcklöpning och detta verkar vara hennes specialövning för att hålla höfterna smorda som hon sa. Jag tänkte det där kan vara något för mig med mina höfter som inte alls känns välsmorda längre. Ena sidan går riktigt bra men jösses vad stel och stram jag är när jag skall köra åt andra sidan. Kan ju bara betyda en sak.... Behöver tränas på!!
Det är svårt att med mina bilder visa vad jag gör men det är liksom lite som att hoppa över häck fast man sitter på golvet och svänger fram det ena benet framför sig respektive bakom sig. Vill Ni se rörelsen in action, ifall Ni tror det kan vara intressant för Er så spana in Sanna på videon de lagt in på instagram på motionsklubben.
 
(null)
 
 
 
     
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress