Eva Lång

MIdsommar och minisemester i fjällen
En veckas semester i fjällen! I mitt tycke kan det inte bli bättre. Grövelsjön står för värdskapet och vi utforskar fjällområdet här i några dagar. Midsommar idag och helt fantastiskt väder, faktiskt så tycker jag det är lite för varmt för att vara i fjällen. Men det verkar ju bara bli vanligare numera. De två senaste somrarna har vi haft den här värmen i fjällen, fjällmaraton har ju varit riktigt tufft med dryga 30 grader vid start på morgonen...
 
Här i Grövelsjön har vi också varmt idag, 28 grader och vi har både kutat runt på fjället och badat i sjön. Vilka kontraster, det är inte mer än några veckor sedan man kunde åka skidor här på skaren. Det har torkat upp riktigt bra och jag sprang i mina  Asisc trailskor idag, funka toppen. Det blev en del kontrollplock på väg upp på Jakobshöjden. Det sitter kontroller ute och Erik hade fixat kartor åt oss så vi fick en fin tur med karta och kompass. 
       (null) 
 
(null)     
 
(null)     
 
(null)     
 
(null)     
 
Vi campar vid STF fjällstation och här uppe blev det varmt vid husvagnen efter lunchtid så då drog vi ned till sjön och badade. Visst var det lite kallt men det är ju för sjutton en fjällsjö och det var riktigt gött att kyla ned kropp och knopp några grader.
  
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress