Eva Lång

Dags att ta tag i löpningen
Ja med den här typen av vintrar, dåliga,,,så är det lika bra att ta tag i löpningen igen. Under november och december har det blivit mycket spinning och lite skidor så fort det har funnits någon snö att åka på. Däremellan en del styrka men som sagt väldigt lite löpning. Jag skall till Grand Canaria i slutet på januari med jobbet och har en förhoppning om att där kunna springa något pass om tid medges. Jag behöver alltså komma igång och vänja benen vid lite hårt underlag. Så det passar ju faktiskt väldigt bra nu med nästan isfria cykelvägar i stan. Jag har också fått uppmaning av svärsonen att springa 1 kanske 2 ggr i veckan... puh, bara att köra på då. Något fjällmaraton står inte på min lista kommande sommar, men jag har en liten tanke på att springa något i slutet på augusti, kanske Bydalen... jag får se..
Efter kvällens löppass inser jag dock att jag har några timmar kvar till bättre löpform! Jag vill DOCK ha något att skylla på  som kan göra mig bättre snabbt och här laddar jag med några skyllapåfaktorer från kvällens långsamma 11 k. Hala vägbanor, en dåligt löptränad Eva, en hund som är superseg när vi springer på gator för hon tycker helt enkelt att det är skittråkigt tror jag, hon vill bara springa löst hejvilt i skogen, ha, ha. Hon vill gärna stanna lite här och där och göra sina behov dessutom... det luktar väl för gott av alla andra hundar. Stark motvind också, ha ha.  Ja se där några saker som gör att jag kommer bli snabbare redan nästa löppass! Solda får helt enkelt inte stanna lika mycket...
 
Ja, ja jag är på gång nu och faktiskt så var det inte tråkigt... det brukar jag kunna tycka om löpning på asfalt. Men jag är väldigt nöjd med mina 11 km i kväll.
 
  (null)

 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress