Eva Lång

Ljusstöpning på Falu ljusstöperi
Nu har jag fyllt på ljusförrådet inför hösten och vintern. Jag har fortfarande några få ljus kvar från förra gången jag var iväg och stöpte så nu är det bara att elda på. 
Det är två år sedan jag sist var på Falu lusstöperi och det var lika trevligt som det brukar vara. Det är på grannens bokning jag åker med och jag brukar också få ta med några vänner. Förutom ljusstöpning ingår mat, dryck, tilltugg och massa prat en hel kväll. Vill man så är det läge att köpa någon julklapp i deras butik. 
Det är något som händer i mig när jag pysslar/tillverkar saker. Jag har en kreativ ådra som nog inte får så mycket utlopp på jobbet så jag har kommit fram till att den måste jag underhålla privat. Som ekonom kan man ju inte vara värst kreativ..... det är nog i alla fall bäst om man inte är det, hi,hi. 
Eftersom jag behöver skapandet och min träning, i form av löpning, skidor mm för att fylla på mitt energiförråd så är en sån här aktivitet som ljusstöpning helt perfekt för mig och min hjärna. Då får jag in skapandet. Efter denna kvällen med ljusstöpning mår jag toppen. Sååå kul har jag haft!!!


(null)

Denna gången fick mina ljus höstens färger.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress