Eva Lång

Trött på att vara hemma själv nu
Jag som verkligen tycker om att vara hemma själv har faktiskt tröttnat lite på det. Jag skulle nog beteckna mig själv som ensamvarg från och till. Kan t.ex gärna gå på bio själv och det har jag förstått att en del tycker är helt märkligt. Jag tycker det är skönt. Samtidigt älskar jag det sociala och att umgås så jag har lyxen att trivas både med mig själv och andra!! Det är ju grymt bra.
 
Men mannen är jättevälkommen hem nu efter sin knappa vecka i Frankrike. Han var nyss i Portugal på resa så det är väl därför jag tycker det kan räcka nu. Känns som att jag är sambo med min hund... visserligen är jag väl det...men det blir lite mycket hund när man är själv. Allt gör jag liksom bara med Solda. Nu pratar jag på riktigt med henne också, fniss. Men jag är väldigt bra på att prata för mig själv; får höra det lite titt som tätt. Eva, vem pratar du med? Mig själv, ha,ha blir så fina diskussioner då, brukar jag svara. Så kan jag prata med mig själv kan jag väl prata med Solda också.
 
Mitt mål med 10 000 steg om dagen är det då inget problem att nå upp till med alla promenader. Så det är ju faktiskt lite kul att jag med lätthet når det målet i och med att jag gör alla dogwalks själv. 
 
Men nu räknar jag ned....kom hem!
 
(null)     
 
Cortina d'Ampezzo, grym traillöpning 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress