evasvardagspuls.blogg.se - Förberedelsen för Salomon 27k i Åre har börjat

Eva Lång

Förberedelsen för Salomon 27k i Åre har börjat
Siktet är ännu en gång inställt på att jag skall genomföra Fjällmaraton 27k i Åre i Juli. Det var verkligen jobbigt i somras när jag sprang. Det var tufft på alla möjliga sätt och framför allt väldigt varmt, nästan 30 grader uppe på fjället. Jag hoppas det blir lite svalare i sommar..,,
Men som sagt nu sker min träning med sikte på att jag ska vara så bra förberedd jag kan när starten går i Ottsjö. Det blir liksom roligare att delta då. 
I kväll körde Solda och jag en långtur i Tjärnaberget. Det blev 20 km på en delvis ny runda med riktigt tuff kupering. Jag var egentligen inte pigg ens från början idag, det blev faktiskt både en fysisk och mental kamp att genomföra passet idag. Till och med Solda var seg, hon kräktes innan vi ens sprungit halva distansen. Då funderade jag faktiskt på vad vi höll på med.... men hon piggade på sig och fick sedan bada och apportera lite i Bjusan och då fick hon ny energi sista biten hem. Jag fick däremot kriga mig ända hem. MEN jag fixade det och kände mig megastark mentalt efteråt. 


(null)

(null)

(null)

(null)

Bra jobbat Solda!! Apport är du grym på! 
Och idag blev dessutom lite dirigering som du fixade galant. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress