Eva Lång

Nya cykelskor efter typ 15 år
Än en gång kan jag konstatera att det faktiskt är roligt med nya idrottsprylar!
När jag kom till jobbet i morse så frågade Tobbe om vi inte skulle köra spinning på lunchen. Jag hade inga grejjer med mig för det men tänkte efter en sväng och insåg att det skulle passa mig perfekt så jag drog hem efter kläder (tur jag har nära hem, det går på några minuter). Var lite extra taggad idag för jag har ju nya cykelskor som Jonas har köpt till mig. Mycket rea nu och bra priser på nätet så han tyckte det var dags för mig att köpa nya och det var verkligen dags. Mina funkar fortfarande bra men det är ju lite kul med nytt efter sisådär 10-15 år med samma dosor.... De gamla hottar vi upp med nya hotta Shimano järn under så Anna kan ha dem och köra spinning med. De gamla började glappa lite väl mycket nu.
Det blev ett bra lunchpass på Friskis och Tobbe och jag pushade på allt vi hade. Perfekt, nu blir det toppen med lite Yoga ikväll för min kropp som både känns stel och fylld med lite träningsvärk både här och där efter styrkepasset igår.
 
Mina nya snygga Scott cykelskor! Vi ska trampa många mil tillsammans i både på spinning men framförallt ute i härliga miljöer. Under påsk drar vi till Mallorca!!!

 
 
       


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress