Eva Lång

Du kan själv till stor del påverka innehållet i din vardag!
Gyllbergen i pannlampans sken med mannen i  mitt liv! Vilken tur att vi tycker om att göra saker ihop och att vi tycker om samma saker!! Allt blir så mycket enklare och det blir inte så mycket kompromissande. Tror  faktiskt att det är vårt  förhållandes vinstkoncept.  
Gyllbergen är ett naturreservat med vilda djur som björn, varg, järv och lodjur. Har aldrig sett någon av de tre djursortena däruppe men däremot spår efter varg och lodjur. Naturen lämnar lite fjällkänsla, höglänt med småbjörk, gran och tall och mycket myr och små fina tjärnar. Jag bara älskar området både vinter- och sommartid. Lycka för mig att ha Gyllbergen nästgårds då det är ganska långt till riktiga fjäll.
Det blev inga vilda djur i kväll heller (ganska skönt) men en härlig tur på skidorna i 20 km i ett gammaldags klassiskt enkelspår. Ombyte till torra kläder och sedan hem nöjd med en skön känsla över att torsdagskvällen innehöll något extra. 
Att veckorna skall innehålla lite extra under vardagarna och att inte all förväntan om happenings skall ligga på helgerna tror jag är viktigt att tänka på. Jag tog in det här tankesättet under år 2018 och det tar jag absolut med mig in i år 2019. 
Tankar som: 
Hur vill jag att den här dagen skall bli? Vilken kväll denna veckan kan jag göra något socialt? Göra något som jag mår lite extra bra av? Finns det något jag länge tänkt göra men som aldrig blir av, kan jag göra det denna veckan? Länge sedan jag hade en lugn hemmakväll, kanske läge för det då?
Jag har en möjlighet att påverka innehållet i min vardag och den möjligheten tänker jag fortsätta att styra över för att fylla på min kappsäck med energi och upplevelser!
Kanske en övernattning i Prästbodarnas ny fina timmerstuga kan vara en vardagshappening utöver det vanliga. Vi passerade där i kväll på vår fina skidtur. 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress