Eva Lång

Våra robotar ger mera egentid!
En ute och en inne! Tror knappt det är sant.... men vi har två!! robotar. Jag som alltid propagerat för att det är så bra motion att klippa gräset har sedan några år tillbaka robot Stig som sköter gräsklippningen. Och så bra han gör det! Ingen mossa alls kvar och det kan jag säga att vi hade massor med mossa innan Stig började jobba hos oss. Jag tänker numera inte att jag missar motionstid genom att inte klippa gräset utan att jag frilägger mera tid till egentid och i mitt fall tid som jag kan lägga på löpning eller annat kul. 
För knappt en månad sedan slog vi till igen och Rut kom hem till oss från Kina! Vår städrobot. Fantastiskt, hon är också noggrann och vi är ett grymt team. Hon dammsuger, jag och Jonas dammtorkar och fixar toaletterna. Hon kan även torka golv men det har vi inte testat ännu. Alltså mera tid som vi nu frilägger till annat kul. För oss som har hund är det ju superbra att kunna köra någon extra dammsugning i veckan. 
Ja tänker någon... här var det könsroller med han ute och hon inne. Sant, Ni har helt rätt och vi är supernöjda med det!
 
Cool bild på hjälpredorna!! Stig jobbar ute och Rut jobbar inne.
(null)     
 
Solda bryr sig inte värst mycket om Rut!
(null)     
 
Skönt att sitta i soffan och spana in hur Rut städar. 
(null)     
 
För att sedan ta del av Ruts redovisning av sin städning. Hon missar ingenting. 
(null)     
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress