Eva Lång

Matlagning är roligare med bra grejer!
Bäst i test! Nu Ni ska det bli ännu roligare att laga mat! 
Jag har investerat i en ny matberedare då min ca 30 år gamla Moulinex har gett upp. Den hade jag vunnit på en skidtävling, så då förstår Ni att den hade några år på nacken. Matberedare kan jag absolut inte klara mig utan så nu har jag googlat i två dagar på tester hit och dit och kommit fram till att Kitchenaid 5KFP1335 var den som passade bäst in på mina krav för att få bli min framtida kompis. Den blir ovärderlig i "Evas kitchen" (även Jonas kök men helt ärligt så lagar jag mest mat så jag benämner det så).
Som sagt bäst i massa tester och supersnygg! Den pryder verkligen köket när den står framme. Dyr, javisst men vi ska vara kompisar länge och med tanke på att jag haft en gratis i 30 år så.....
Gjorde inköpet via Elgiganten och det var så smidigt. Beställde online och fick sms från Borlängebutiken redan efter en timme att den var klar för avhämtning. Det här med att handla på nätet passar verkligen mig. 
Nu äntligen är jag här hemma och har packat upp alla delar, barnsligt lycklig och nya kompisen har fått jobba på höstens primörer och visat vad den går. Grym maskin!  
I dag var det verkligen extra kul att nätshoppa  nytt och att laga mat!
I AM HAPPY!!!
 
(null)
 
(null)
 
Många bra delar följde med. Ej mixer vilket jag tyckte var bra då jag har en bra redan. Superbra med en medföljande, praktisk låda för alla delar.
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress