Eva Lång

Dags för pannlampan igen!
Att springa i totalt becksvart mörker i skogen med pannlampa är verkligen härligt. Det är många träningstimmar jag tillbringat där ute i mörkret på egen hand och jag har alltid funnit någon sorts lugn och trygghet med det. Man kommer ju garanterat inte att stöta på någon "dåre" där ute.... bara lite djur och lövprassel och lite grenar som knäcks av något djur. Men det bekommer mig inte. 
Ikväll har Stora Tuna orienteringsklubb reflexbanan på träningsschemat. Superkul!!! En löprunda i obanad, kuperad terräng som är märkt med reflexer. Det är riktigt tuff träning och varvet är ca 4 km. Vi springer gemensamt till banans start och väl där bestämmer man själv hur många varv man vill springa. 
Ikväll blev det 2 varv för mig med min pannlampa. Förra hösten kostade jag på mig en ny pannlampa. Det var dags för mig med att få lite bättre utrustning. Det är en M Tiger Sports Hyperion, med 3800 lumen vilket är väldigt bra när det krävs lite extra ljus som obanad terräng i skogen gör. Lampan lyser både brett och långt samtidigt. En pannlampa som är perfekt för orienterare, mtb, enduro, eftersöksjakt, skidåkning, arbete mm. 
 
(null)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress