Eva Lång

Wilhelminaträff 16 november
Tänk att mitt nätverk har träffats i 13 år nu! Dessa kvinnor har betytt väldigt mycket för mig och vi har följt varandra under en mycket betydande tid i våra liv både privat och yrkesmässigt. Den support och det stöd som finns att få i denna grupp är  något extra och värdefullt. Vårt första år tillsammans var ett år fyllt av regelbundna utbildningar 2-3 dagar åt gången vid ett flertal tillfällen och efter examen våren 2006 har vi fortsatt att träffas alla 8 vid 3-4 tillfällen/år. Vi är väldigt olika personligheter och jag tror det är en av våra styrkor och en av anledningarna till att vi kan stötta varandra så bra och att vi vill hålla liv i nätverket. Dessa kvinnor känner mig bättre på djupet än många andra runt omkring mig och det känns väldigt viktigt att behålla dessa relationer. 

Denna träff arrangerade jag och Camilla och vi bodde över allihop hos henne. Vi hade komponerat en trerätters middag som vi bjöd på. Supergott alltihop. 
Vi har ofta en agenda på våra träffar. Denna gång hade vi kost och hälsa som tema och vi hade bjudit in Ullis som föreläsare och det blev uppskattat hos oss alla. Hon pratade om kost och hälsa utifrån ett hållbart perspektiv och gav lite vardagstips på små saker att tänka på för att göra vardagsmaten nyttigare och få in vardagsmotion i sin tillvaro. 

(null)

(null)

Vår fina dukning i mysiga uterummet och Camillas goda kalla soppa med salsa till förrätt.  Recept på den kommer senare. 
(null)

Till huvudrätt: Ugnsbakad lax med purjolök- och parmesantäcke. Blomkålsmos med jordärtskockschips. Grönsallad till. 
(null)

Till efterrätt hade vi en tryffeltårta som jag delat i små trekantiga bitar och serverade med hallon, blåbär, cocosgrädde och lite cocosströssel. 
(null)

Tryffeltårta
Bottenlager:
6 dadlar
3 msk kokosolja
1 dl kakao
1 tsk vaniljpulver
1 nypa salt

Fyllning:
2,5 dl paranötter
1,5 dl kokosolja
1,5 dl kakao
1 nypa salt

Mixa alla ingredienser till botten. Platta ut i en rund miniform med löstagbar kant 
Mixa alla ingredienser till fyllningen och häll upp fyllningen i formen ovanpå botten. 
Ställ i frysen minst en timme. Skär upp i små bitar. Servera med bär och cocosgrädde. 

Nästa gång vi ses blir i februari. Längtar redan!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress