Eva Lång

Inredning av uterummet
Behöver verkligen dra projektet med uterummet i land nu. Vill ju ha det på plats medans det fortfarande är sommar...
Vi har renoverat rummet genom att byta fönster och dörrar samt listat, målat om och lagt in ny matta. Nu återstår möbleringen. Det svåra med möbleringen är att rummet inte är så stort och det är lätt att det blir övermöblerat. Det var anledningen till att vi sålde de gamla möblerna. Inte kul när man knappt kan gå förbi bakom de andra som sitter vid bordet.
I fredags blev det blev en runda till alla möbelaffärer i omgivningen för att sondera marknaden och skaffa inspiration. Riktigt kul att ägna lite av sin tid till heminredning. Men det blev inga möbler med hem i fredags men skam den som ger sig och på lördagen fick jag med mig Jonas till Mio och vi bestämde oss för en rottingstol som jag spanade in igår. 
Något passande bord hittade vi inte så vi får leta vidare efter det. 
Nedan stolen vi köpte. Malaga av konstrotting. Det bästa med stolen är att det är reglerbar rygg. Som jag letat efter en skön stol som inte tar så mycket plats. Rummet behöver för det mesta bara vara inrett för mig och Jonas men skall samtidigt vara lätt att möblera så våra vuxna kids får plats. Så denna stol blev ett riktigt bra köp. 

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress