Eva Lång

Betydelsefull vänskap
Sååå härligt lunchbreak jag fick idag med mina underbara vänner sedan riktigt lång tid tillbaka. Så tacksam för dessa vänner som alltid finns där och som skulle kliva upp mitt i natten eller resa långt för att ställa upp om jag behövde. Det har de också gjort vid tillfällen under vår långa vänskap. Har känt dessa godingar i typ 30 år nu och de är grymt viktiga för mig. Denna vänskap funkar också så att det kan gå perioder när man inte hörs alls men man vet liksom bara att denna vänskap är supertrygg. Med ålder och erfarenhet infinner sig någon sorts trygghet i sig själv som gör att valen i livet blir enklare att ta. Det är numera lättare att välja umgänge med personer som ger energi och välja bort de som "suger energi". Det var svårt förr eller till och med omöjligt, så kändes det i alla fall... man skulle liksom vara alla till lags. Det är inte viktigt längre. När en vän till mig fyllde 50 myntade han uttrycket:
Nu har jag fyllt 50 och då får jag bestämma själv! Jag brukar köra lite med det för det är lite kaxigt..,sedan behöver man ju inte vänta tills man fyller 50 för att börja tillämpa detta!!!!

Sann vänskap är viktigt och det är DEN VÄNSKAPEN som betyder något!

Lunch med Anneli och Agge käkades idag på Chili & Wok kupolen, en ganska nyöppnad restaurang med asiatisk lunchbuffé. Där lade vi 3  upp lite planer för kommande happenings. Mycket flams, trams, skvaller och nyheter hann vi ta oss igenom på vårt lunchbreak. Det blev en härlig energiboost som gör denna dag extra grym. 

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress