Eva Lång

Fjälltrail i Sälen
Vi är på plats i Sälen och idag har vädret varit riktigt bra. Lite för varmt för vår hund som följde med oss på 20 km fjälltrail. Vi fick stanna och bada henne vid ett par tillfällen. En jättefin fjälltrail på 3 timmar som kändes rejält i benen och jag gick mer eller mindre in i väggen efter 15 km trött och törstig. Så jag drar slutsatsen att jag behöver fler långa pass innan 27k i Åre. Lite bekymrad är jag också över knät men jobbar vidare med stretch och Yoga så det skall nog lösa sig. 
 
Vår fjälltur idag startade vi i Orrliden och sprang leden upp mot Stor-Närfjället och vidare till Närfjällsstugan. Sedan tog vi oss runt Ö Granfjället och ned i Lägerdalsravinen för att sedan klättra upp på Lägerdalsfjället. Sprang en bit på Lägerdalsfjället och sedan ned i Kruggbäcksravinen och hemåt mot Orrliden. Mycket nöjd med dagen och som pass två idag blev det Yoga och stretch för mig. Jonas tog en orienteringsbana på 4 km från förra helgens tävlingar här vid 
Nu är det kvällsmys i husvagnen som gäller. 
 
(null)         
 
(null)     
 
(null)     
 
(null)     
 
 
På väg ned mot Lägerdalsravinen sprang vi på ett björnide. Här har nalle gottat sig. Längre fram sprang vi på björnbajs så Nalle kanske inte var så långt borta. 
(null)     
 
Dagens karta. 
(null)     
 
 
 
Rebecca Adnell

Ser gaaalet underbart ut! :D

Svar: Ja det är grymt faktisk!
Eva Lång

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress