Eva Lång

Vi tjejer firar mamma 80!
Tjejerna i familjen möttes på halva vägen var i Hälsingland på Orbaden Spa för att fira mammas/mormors  80-årsdag.  Vi firade allt vi orkade i ett dygn med Spabad, ansiktsmasker, bubbel i glasen, massor med god mat, jassband och framför allt fick vi träffas alla tjejerna i familjen och umgås och prata av oss ordentligt. Vi hade två lägenheter, ungdomarna i den ena och jag, syrran och mamma i den andra. Vägg i vägg så dörrarna mellan lägenheterna stod på vid gavel hela tiden. 
Vi timade ankomsten till Orbaden så perfekt att det skilde typ 2 minuter!!!! Vi fick lägenheterna redan kl 12 så vi checkade in före lunch. Perfekt för då var vi på plats i dessa innan Spabadet. MEN först började vi med en lunch som var supergod! Laxen var så god så jag bad att få prata med kocken hur han tillrett den, det fick jag och han blev superglad för berömmet och receptet fick jag!!!!! Nu blir det lax någon dag i julhelgen. Kan hända att receptet kommer här på bloggen när jag lagat och vet mängd av de olika ingredienserna. 
Efter lunch skålade vi i rosa bubbel och sedan bar det av till Spat. Där var vi länge och njöt av utomhusbad, mineralbad och bastu och mera bubbel. Efter allt detta badande och mysande höll vi till i lägenheterna i 2 timmar. Vi peelade och lade ansiktsmasker, fixade hår och makeup och bara njöt av att umgås. Naturligtvis hade det varit kul om killarna i familjen också varit med, men vi hade svårt att få ihop det med alla och då gjorde vi en tjejresa och det blev väldigt lyckat.
Middagen bestod av julbord och som vanligt är det hur mycket god mat som helst så det är lätt att äta för mycket, vilket vi nog gjorde allihop...  En härlig dag/kväll som avslutades med lite digga till ett jazzband som spelade  julsånger med jazztouch. Perfekt avslut och vi drog oss tillbaka till lägenheterna och där åkte pyjamaser och nattlinnen på. 6 trötta och nöjda tjejer sade sedan godnatt. 
Innan vi skildes åt idag tog vi sovmorgon och åt hotellfrukost med väldigt fin utsikt över Orsjön. 
Jag är verkligen glad att jag och syrran fick till denna fina present till mamma !

(null)

På väg till Orbaden 
(null)

Rosa Bubbel i lägenheten
(null)

Vyn över Orsjön är vacker och mor/döttrar med!
(null)

Mina älskade barn
(null)

Mamma mojjar sig
(null)

Mineralbadet var superskönt
(null)

Middagsgänget
(null)

Vi diggar jazz!
(null)

Vi avslutar kvällen med bästa parkettplats framför jazzbandet.
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress