Eva Lång

Juklappsmys och rimstuga
Efter ett tufft gympapass på Friskis med Anna  åkte jag hem och så drog Jonas och jag igång städning med Rut.  Sedan käkade vi supergod middag, recept kommer i eget inlägg på bräserade lammkotletter och brysselkålsgratäng med timjan. Efter det kände jag mig laddad för fix med julklappar till en kopp te. Jag har de flesta klapparna klara och under kontroll förutom en restad leverans som kommer att komma..... men frågan är när..... Nåväl det är en bra julklapp värd att vänta på för mottagaren.
 
Jag är en person som trivs bäst när jag har koll på läget och planering är min styrka. Jag får ofta ansvar för planering på jobbet och det trivs jag superbra med. MEN det kan ju också medföra att det blir jobbigt för mig själv ibland då jag vill se resultat ganska snabbt. Så om vi relaterar till julen så kan en restad julklapp bli lite jobbigt, särskilt när jag själv är så nöjd med den. Men å andra sidan är jag ute i så god tid i år att det går att parera och finna alternativ. 
Nu är ju inte julklappar någon "big deal" egentligen, kanske ett dåligt exempel på när det inte går som man vill eller har planerat, det finns ju viktigare saker i livet. Men jag tycker trots allt att det är skönt när planering flyter på även om det kan röra sig om "en världslig sak" som Karlsson på taket sa. Jag tror nog att någon av Er där ute också gillar när Ni kan sätta check på planeringslistan. 
Det är mycket på gång i juletider i år. Till helgen skall vi fira mamma med en resa i samband med att hon fyller 80 år och eftersom jag gillar planering så tog jag naturligtvis på mig en del fix, bokning och planering med den resan. Nu känns det som att resan är i box och jag ser verkligen fram emot detta! Kommer garanterat lite info om denna happening under helgen!!!
Så här mitt i veckan mysigt har jag det med mannen när Vi (mest jag, hi, hi) pysslar.
 
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress