Eva Lång

Mammas födelsedag
Idag är mammas födelsedag och vi har verkligen njutit hon och jag här hemma. Vi vaknade till en massa nyfallen snö, jättemysigt. Efter frukost kom jag på att shit, jag har ju beställt en tårta på Almas café !!! Bara ut att sopa av bilen all snö, hux flux var det inte lika mysigt med snö. Tog jättelänge innan jag fått av allt och kom iväg. När jag ändå var ute och åkte så insåg jag att det var lika bra att hälsa på Anna, som hade jobbdag på Willys och passa på att handla det som saknades till födelsedagsmiddagen ikväll. Det halkade ner lite varor till julen också då det var mycket extrapriser i butiken. Anna fick jag bara ropa hej till där i spelbutiken, hon hade helt fullt med folk som stod i kö och ville ha hjälp och ändå tyckte jag att jag var och handlade tidigt på dagen, halv 11.....tänk vad folk handlar mycket!!!
Därefter gasade jag hemåt och gissa vad? Jo när jag kommer hem har mamma 80 bast idag skottat av hela vår gård på den tid jag varit borta.... Hon är helt FANTSTISK! Och betyder jättemycket för mig. Älskar dig!
(null)
 
Mammas telefon har ringt hela dagen. Anna kollade upp och såg att det var 20 samtal hon fått och dessutom en massa hälsningar via sociala medier.
På eftermiddagen fick Solda nog av att bara vara inne och drog i princip ut mig på en snöpulstur i berget. Det behövde vi båda. Två understimulerade damer i sina bästa åldrar. 
(null)
 
Lagade verkligen sååå god mat om jag får säga det själv. Hasselbackspotatis, två stora stekar, brunsås och trattkantarellstuvning och smaskig grönsallad med festaost. 
(null)
 
(null)
 
Sedan kom de, våra älskade barn och sjöng och gratulerade mormor. Vilken måndag vi fick med grabbarna och tjejerna och mamma.
Jag är verkligen så glad för den här dagen!!!
(null)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress