Eva Lång

Evas uteträning 3/12
I kväll var det dags igen för date med mitt måndagsgäng. Vädret var verkligen inget man hoppar jämfota av lycka över. Lätt regn, plusgrader, fuktigt som sjutton, dimmigt och riktigt mörkt, vilket det faktiskt har varit hela dagen. 
MEN vi kom in i andra andningen efter ett tag och jäklars vad bra alla kämpade i kväll. Jag körde faktiskt lite extra tufft med tjejerna ikväll och de gav järnet! Imponerande!!!!
Jag kallar träningsformen för crosstraining och vi springer/går med stavar och precis som förut gör vi olika träningsmoment under vår träningstimme utmed den runda vi springer/går. Idag blev det stavgång i långa och korta backar, spänsthopp av olika slag, utfallssteg, sidohopp, armhävningar, dips och backintervaller. Allsidig och mycket varierad träning som är väldigt kul i grupp då det blir mycket socialt prat mellan de tuffa uppgifterna utmed spåret. Vi springer inte någon märkt led utan jag guidar runt på massa olika stigar. Vi genar både här och där och stor del av tiden kör vi på stigar utan elljus så pannlampa är ett måste och gör träningen extra rolig eftersom vi kan springa på olika ställen varje måndag.
Tack för ikväll tjejer, grymt kul!
(null)     
 
(null)     
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress