Eva Lång

Gyllbergen ”fjällterräng hemmavid”
Gårdagen och Jonas sista semesterdag firade vi med bara roliga saker. 
Vi startade dagen med Gyllbergen och en långtur i fjäll-liknande terräng, vilket var fantastiskt. Att vara aktiv och träna på min semester och mina lediga dagar är verkligen viktigt för mig. Det är min övertygelse om att det ger mig själv en möjlighet att få leva frisk längre och hålla en livsstil som ger en pigg och tränad kropp. Valet av vad du äter spelar naturligtvis också en stor roll och jag lever så medvetet som min livsstil tillåter. Ingen speciell strikt diet för jag tror på allsidig kost och det funkar för mig, vill jag tillägga. Däremot har jag minskat på raffinerat socker som det idag finns mycket forskning om dag och den är inte positiv.... Men jag lagar och bakar mycket laktos- och glutenfritt då allergier finns i familjen och det öppnar ju upp för att läsa på och lära sig att använda nya produkter i bakning och matlagning.
Tillbaka till naturreservatet Gyllbergen som vanligtvis bjuder på otroligt fina naturupplevelser och häftig miljö och igår var det såååå fint väder för en lång löptur. Vi dundrade runt i denna miljö i ca 1,45 tim och blev riktigt trötta i benen. Det var skönt att få bli trött av träning igen efter några dagars vila. Nöjd var Solda också som orkade springa på igår eftersom det inte var så himla varmt. 
Vi hade två dunkar varmt vatten med oss och gjorde som riktiga uteproffs, hällde vatten över varandra och fick en grym utedusch i solen på fäboden. Rena och fräscha drog vi till MurboAnnas för lunch och där blir man aldrig besviken. Åk dit!!! Om Ni inte varit där. 
Från att ha varit tokhungriga kunde vi nu proppmätta åka hemåt och ta tag i dagens hemmaprojekt.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress